Sensibio 

  Érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőr

Az érzékeny bőrre jellemző a bizsergés, melegség- és diszkomfortérzet, a feszülés, valamint az alkalmankénti kipirosodás. A Sensibio termékcsalád megóvja az érzékeny bőrt és természetes biológiáját a környezeti irritáló faktorokkal szemben. A TOLERIDINE™ és ROSACTIV™ biológiai szabadalmak, valamint az exkluzív MICELLÁS és DEFENSIVE TECHNOLÓGIA segítenek az érzékeny bőr egyensúlyának helyreállításában. A DAF szabadalmaztatott komplex aktív összetevői növelik a bőr toleranciaküszöbét, ezáltal fokozzák ellenállóképességét. A bőr megnyugszik, ellenállóbbá válik, így védettebb az irritáló anyagokkal szemben.

 

 

 

                                                                                  Atoderm

  Normál, száraz, nagyon száraz, irritált és atópiás bőr

A száraz bőrre jellemző az feszülés, az ideiglenes vagy államdó diszkomfortérzet, esetleg az enyhe hámlás. Az ekcémát gyakran kísérheti a bőr kirepedezése, gyulladás és viszketés. Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. A LIPIGENIUM™ TECHNOLÓGIA-nak és a  //pharmacy.itworx.hu/skin/default2016 PROTECT KOMPLEX-nek köszönhetően megerősíti a barrier funkciót. A //pharmacy.itworx.hu/skin/default2016  BARRIER THERAPY™  szabadalom csökkenti a szárazság súlyosbodását azáltal, hogy korlátozza a S.aureus baktérium  megtelepedését. A //pharmacy.itworx.hu/skin/default2016 RELIEF TECHNOLÓGIA csillapítja a viszketést. Az Atoderm termékek biológiailag és tartósan állítják helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét.

 

 

 

 

                                                                  Sébium

Kombinált, zsíros, aknéra hajlamos bőr

A fokozott faggyútermelés következtében a bőr megvastagodik, fénylő lesz és elveszíti puha tapintását. Az aknéra hajlamos bőr nem megfelelő ápolása következtében maradandó bőrhibák is kialakulhatnak. A BIODERMA által zsíros és problémás bőrre kifejlesztett Sébium termékcsalád minden tagjában megtalálható a FluidactivTM szabadalom, melynek köszönhetően a bőr képes szabályozni a termelődő zsírsavak mennyiségét és minőségét, így visszaállítja a bőr egészséges faggyútermelését és hatékonyan előzi meg a súlyos bőrhibák kialakulását. A SEBORESTORE TECHNOLÓGIA (FLUIDACTIV™ szabadalom + BAKUCHIOL) segítségével tartósan helyreállítja a dysseborrhoeát, korlátozza a faggyú oxidációját. A bőr megnyugszik, a faggyútermelődés normalizálódik és a bőrhibák megszűnnek.

 

 

 

                                                                                  Photoderm

Napfénynek kitett, érzékeny bőr

Bőrünkre a nap sugarai számos negatív hatással lehetnek. A fényvédelem egész évben kiemelkedő jelentőségű. A megfelelő, bőrtípusunknak és bőrállapotunknak megfelelő termék használatával nem csak az UVA- és UVB-sugaraktól, hanem a látható fénytől, de az idő előtti bőröregedéstől és a bőrráktól is megvédjük magunkat. A Photoderm termékcsalád elkötelezett a bőrökobiológia tiszteletben tartása mellett. A bőr túlzott védelme helyett megerősíti saját védekezőképességét. A SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom csúcstechnológiás fényvédelmet garantál UVA elleni megerősített hatékonysággal. Szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja, amely garantálja az UVA/UVB védelem egyensúlyát. A Photoderm termékcsalád széleskörű termékválasztékával mindenkinek megoldást nyújt a nap káros sugaraival szemben.

 

 

 

 

                                                                  Cicabio

 

 

 Sérült, irritált bőr

Bőrünk az elsőszámú védőpajzsunk a környezet irritáló hatásával szemben. Ha bőrünk megsebesül, védő funkciója legyengül és szépsége is sérül. A Cicabio termékcsalád célja a bőr támogatása a sebgyógyulás minden szakaszában. A BIODERMA exkluzív ANTALGICINE™ TECHNOLÓGIÁjának köszönhetően a Cicabio termékek csökkentik a diszkomfortérzetet és a fájdalmat, valamint enyhítik a viszketést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                Hydrabio

 Vízhiányos bőr

A vízhiányos bőr átmeneti állapot, ami minden bőrtípust érinthet. A Hydrabio termékcsalád célja, hogy a bőr megőrizze a természetes vízmegkötő képességét és visszanyerje ragyogását. Az AQUAGENIUM™ szabadalom visszaállítja a természetes hidratáció folyamatát és fokozza a víz keringését a sejtekben. A bőr újra kisimul, visszanyeri komfortérzetét és természetes ragyogását.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  Pigmentbio

 Hiperpigmentált bőr

A Pigmentbio révén a BIODERMA átfogó programot ajánl a pigmentfoltos bőr kezelésére. A Pigmentbio termékcsalád a melanintermelés folyamatának minden állomásán kifejti hatását, így elősegíti a már meglévő barna foltok halványítását és felveszi a harcot az újak kialakulása ellen. A hatékonyság és a tolerancia közötti egyedülálló egyensúly lehetővé teszi, hogy azonnali és hosszan tartó eredményeket érjen el anélkül, hogy a bőrgyógyászati kezeléssel kapcsolatos mellékhatásokat kiváltaná.

 

 

 

 

 

 

                                                                  Nodé

 

 Haj és fejbőr

A Nodé termékcsalád biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén megoldást kínál a haj és fejbőr tisztítására. A Non-Detergens alapelv alkalmazásával, detergenseket nem tartalmazó formulái kíméletesen tisztítanak, miközben tiszteletben tartják a hajas fejbőr biológiai egyensúlyát. Normál, érzékeny, zsíros és korpás fejbőrre egyaránt találunk megoldást a termékcsaládon belül.

 

 

 

 

                                                               

                                                                  ABCDerm

 Gyermekek érzékeny bőre

A BIODERMA hosszú ideje arra használja bőrgyógyászati szakértelmét, hogy a babák számára igazán biztonságos és kellemes használatot biztosító termékcsaládokkal gazdagítsa a gyermekgyógyászatot. Az ABCDerm termékcsalád alappillére, hogy biztonságos termékeket biztosítson a babák számára, bőrtípusuk tiszteletben tartása mellett. Minden ABCDerm terméket speciális bőrgyógyászati elkötelezettségnek megfelelően fejlesztettek ki, ami kiterjed az összetevők kiválasztására, az optimális körülmények közötti tartósításra, a rendszeres ellenőrzésekre, tesztekre és hatékonysági vizsgálatokra.